Aluminijumski otirač 20mm Guma/tekstil rebrasti

Šifra artikla: OIP0271
Aluminijumski ugradni i nadgradni otirač sa ispunom četka / tekstil rebrasti
Tehnički list: Otvori fajl
Tenderski opis: Otvori fajl
Održavanje: Otvori fajl

Aluminijumski otirač sa ispunom od gume I iglanog tekstila za uklanjanje svih vrsta nečistoća u najfrekventnijim zonama. Mogućnost izrade u dimenziji po želji kupca.Može biti ugradni sa aluminijumskim ramom koji se polaže u predviđeni otvor u podlozi ili nadgradni sa konusnim aluminijumskim ramom iznad visine poda.


Svaki otirač se proizvodi po dimenziji kupca i može biti ugradni (polaže se u rupu u podu) ili nadgradni (postavlja se preko postojećeg poda). Za oba tipa otirača obezbedjujemo odgovarajući ugradni ili nadgradni ram za otirač.


Cena je data za 1 m2 ugradnog otirač sa ispunom Iglani Super rib. Nadgradni i ugradni ram se dodatno nalaćuju.Otirač koji Vam nudimo izradjuje sa sa ispunom koja je gazeći elementi otirača :


1-Tekstilni Iglani pod – Super rib 1500 gr/m2 flora, sastav  polipropilen na podlozi od gume - za jako brisanje obuće i upijanje


3-Četka - Najlon 6.6 na poliamidnom profilu , najkvalitetniji materijali za jako čišćenje obuće - garancija 3 godina na upotrebu - za jako čišćenjeKarakteristike otirača:


Debljina otirača (aluminijuma) : 10 / 20 mm


Težina otirača : oko 17 kg/m2


Upotreba: Spoljašnja i unutrašnja


Pristupačnost: otirač je moguće urolati i očistiti podlogu


Garancija : 3 godine
Dokumenti